Injectoare Bosch common rail

Pompele Bosch VP si Zexel tip VP sunt pompe de injectie rotative cu comandă electronică asistată de calculatorul pompei. Acestea echipează o gamă largă de autovehicule, printre care amintim: Opel Astra, Vectra – motor de 2.0 si 2.2 Lt, Ford Transit TDDI, Ford Mondeo TDDI, Ford Focus TDDI, Audi A4, A6 – motor 2.5 Lt, VW Passat – motor 2.5 Lt, Skoda Superb – motor de 2.5 Lt., Rover, BMW, MAN, Mitsubishi, Isuzu, etc. De asemenea pompele Bosch VP echipează o gamă largă de utilaje agricole si de constructii – Perkins, John Deere, Caterpilar.

SC Total Diesel Service SRL detine echipamentele necesare pentru efectuarea diagnozei, verificării si reconditionării pompelor de injectie BOSCH VP. La reconditionarea acestora se folosesc piese de origine. În procesul de reconditionare se înlocuiesc garniturile, calculatorul pompei, senzorii, rulmentul, pompa de transfer, cap hidraulic, etc.

Pompele reconditionate de către Total Diesel Service beneficiază de o garantie de 12 luni. Total Diesel Service pune la dispozitia clientilor săi o gamă variată de pompe Bosch VP, din stoc, la preturi atractive. 

0788.398.907

L-V: 08:00 -17:30