Total Diesel Service SRL dispune de echipamantele și cunoștințele necesare pentru a putea verifica și repara majoritatea pompelor de injecție mecanice rotative și în linie, care echipează o gamă largă de autoturisme, autoutilitare, camioane, utilaje agricole și de construcții, generatoare, echipamente industriale, șalupe și vapoare. Astfel, putem verifica și repara: Pompe Bosch în linie și rotative (tip VE, VA), Delphi/Lucas în linie și rotative (tip DPA, DPS, DP200, DP210, DPC, DPCN, etc), Minimec, Simms, Denso în linie și rotative, Zexel în linie și rotative, Stanadyne/Rosa Master rotative (tip DM, DB, etc).

Total Diesel Service SRL verifică pompele de injecție mecanice rotative și în linie pe bancuri de probe specializate conform fișelor de testare emise pentru fiecare reper în parte. Fiecare pompă este apoi demontată pentru a se inspecta temeinic componentele interne și întocmi devizul de reparație.

Total Diesel Service SRL repară pompele de injecție mecanice rotative și în linie respectând cu strictețe standardele producătorului. Piesele defecte sunt înlocuite cu piese de origine, apoi pompele sunt reglate conform fișelor de testare emise pentru fiecare reper în parte. Acest lucru permite funcționarea acestora, după reparație, la parametri optimi.

Procesul de reparație al pompelor de injecție mecanice rotative și în linie, presupune următoarele operațiuni: (1) dezasamblare pompă, (2) depozitare piese în cutii individuale cu menționarea clientului, (3) inspectare piese, (4) curățare completă a pieselor pompei, (5) înlocuire piese uzate, (6) asamblare pompă, (7) efectuare reglaje și verificări finale.