Pompele de injecție Bosch Edc sunt pompe comandate electronic, ele fac tranziția dintre pompele mecanice rotative și pompele de injecție comandate electronic, tip VP29/30, VP44. La pompele de injecție Bosch EDC controlul debitului de combustibil, precum și al avansului dinamic se face de către unitatea ECU a mașinii, în funcție de informațiile colectate de la o serie de senzori. Pompele de injecție Bosch EDC echipează o gamă variată de autoturisme (VW, Audi, Seat, Renault, BMW, etc.) și autoutilitare (VW, Mercedes, etc.)

Total Diesel Service SRL verifică pompele de injecție Bosch EDC pe banc de probe specializat conform fișelor de testare emise pentru fiecare reper în parte. Fiecare pompă este apoi demontată pentru a se inspecta temeinic componentele interne și întocmi devizul de reparație.

Total Diesel Service SRL repară pompele de injecție Bosch EDC respectând cu strictețe standardele producătorului. Piesele defecte sunt înlocuite cu piese de origine, apoi pompele sunt reglate conform fișelor de testare emise pentru fiecare reper în parte. Acest lucru permite funcționarea acestora, după reparație, la parametri optimi.

Procesul de reparație al pompelor de injecție Bpsch EDC presupune următoarele operațiuni: (1) dezasamblare pompă, (2) depozitare piese în cutii individuale cu menționarea clientului, (3) inspectare piese, (4) curățare completă a pieselor pompei, (5) înlocuire piese uzate, (6) asamblare pompă, (7) efectuare reglaje și verificări finale.

Total Diesel Service SRL furnizează din stoc pompe de injecție Bosch EDC reparate, cu piesa veche la schimb.