Cine suntem?

Total Diesel Service SRL repară și recondiționează componente ale sistemului de injecție diesel încă din anul 2000, fiind înființată din dorința de a oferi clienților săi servicii profesionale și produse de calitate, la prețuri avantajoase.

Total Diesel Service SRL dispune de echipamente și cunoștințe care îi permit să repare și să recondiționeze o gamă variată de componente ale sistemelor de injecție diesel. Astfel putem repara și recondiționa componente Bosch., Delphi, Denso, Siemens, VDO, Continental, Zexel, L”Orange, Cummins, Stanadyne, Yanmar, etc.

Experienta, profesionalism, calitate

Tehnicienii Total Diesel Service SRL se află în permannență la curent cu ultimele noutăți în materie de sisteme de injecție diesel, participând în mod constant la expoziții de profil și cursuri de specializare. Investind în capacități tehnice și personal calificat, Total Diesel Service SRL furnizează soluții pentru sistemele de injecție diesel atât pe piața internă, cât și pe piața externă, printre partenerii noștri aflându-se companii din Germania, Marea Britanie, Belgia, Italia, Grecia, Bulgaria, Emiratele Arabe, etc.

Solutii certificate

Îndeplinind standardele de calitate și echipare impuse, Total Diesel Service SRL este reparator autorizat Delphi din anul 2002. Astfel, diagnosticăm și reparăm pompe de injecție Delphi/Lucas rotative, mecanice și comandate electronic.

Printre echipamentele folosite în reparația componentelor sistemelor de injecție diesel remarcăm producători de top: Bosch, Hartridge, Ditex, Rabotti, Tripet, Tschudin, Mitutoyo, Carbon Zapp, etc.

Vizitează magazinul nostru

Total Diesel Service SRL pune la dispoziția clienților săi, din stoc, componente recondiționate ale sistemului de injecție diesel, cu piesa veche la schimb, pentru o gamă variată de autoturisme, utilitare, utilaje agricole, utilaje de construcții, etc.

Vezi serviciile noastre

Total Diesel Service SRL verifică, repară și recondiționează componente ale sistemelor de injecție diesel respectând cu strictețe normele impuse de producătorii acestora.